Amfi BUA-cup markerer avslutningen på sesongen for fotballgruppa i Surnadal idrettslag. Turneringen, som går over to helger på rad, startet søndag 25. oktober med kamper for aldersgruppa 7–10 år, mens spillerne i alderen 11–14 år var i sving denne helga. Spillere fra Søya var også medinviterte og deltok.

Med lag som Arsenal, Chelsea, Manchester United, Manchester City, Liverpool, Viking, Aalesund, Vålerenga, Odd, Strømsgodset, Stabæk, Molde og Rosenborg påmeldt, måtte det jo bli en stor fotballfest også denne helga. Fra første kamp og helt fram til premieutdelinga var det full innsats og stor idrettsglede, der konkurranseinstinktet var sterkt framtredende.

Mer enn 160 unge fotballspillere fordelt på 23 lag har deltatt i årets Amfi BUA-cup, der A-lagsspillere, foreldre, med flere har bidratt på hver sin front. Arrangørene er storfornøyde med arrangementet, som i år ble arrangert for 25. gang.

– Veldig artig og en god avslutning på sesongen. En ting er denne cupen, men når en ser på alt det vi har fått til gjennom hele sesongen er det egentlig helt utrolig, sier leder for barne- og ungdomsavdelinga i fotballgruppa, Anett Ranes.

Hun takker både trenere, lagledere, foreldre, frivillige, spillere og sponsorer for god støtte og innsats, både under cupen og i året som er gått.

Les mer om årets BUA-cup i onsdagens Driva.