De siste årene har det vært tradisjon med hjemmekamp for Eidsvåg under Eidsvåg-dagene. Da Eidsvåg møtte Elnesvågen lørdag ettermiddag, skulle det bli en spennende kamp. Med seier kunne Eidsvåg ta seg forbi Elnesvågen på tabellen, og opp på kvalifiseringsplass. Slik skulle det ikke bli.

Det ble en noen lunde jevnspilt kamp den første omgangen. Elnesvågen skapte flest sjanser, selv om Eidsvåg hadde mest ball. Stillingen sto 0-0 til pause, og det virket som om Eidsvåg skulle ta styringen i andre omgang. Men det ble motsatt.

Elnesvågen styrer showet, og Eidsvåg sprekker opp. Lange avstander mellom spillerne gjør det vanskelig, og de blir overkjørt av motstanderlaget. Resultatet blir 4-0 til Elnesvågen. Det er en meget skuffet trener som snakker til Driva etter kampens slutt.

- Det er veldig skuffende. Vi hadde forventet å klare å gi en bedre kamp enn det vi gjorde, sa trener Arnt Erik Brakstad.

Med tapet forblir Eidsvåg nederst på tabellen. Men det er fremdeles håp, og Brakstad har nå planene klare for hva laget skal fokusere mer på frem mot de neste kampene.

- Vi skal jobbe oss sammen som et lag, og ikke spille som enkeltindivider. Vi har en tøff kamp på onsdag mot KFK, et av de beste lagene i divisjonen. Vi forventer ikke poeng her, men jeg tror vi har en større sjanse mot Surnadal, sier Brakstad.

Les mer om kampen i papiravisen på onsdag.