Søndag var det klart for familiedag på Angråmyra i forbindelse med Laksefestivalen, og arrangementet var på mange måter en fin måte å avrunde festivalen med et smell. Arrangementet var et samarbeidsarrangement mellom Surnadal Skyttarlag og Surnadal Jeger og Fisk, og Mons Otnes i arrangementkomiteen kunne fortelle at det var muligheter for å prøve mye forskjellig denne dagen.

-  Vi vil prøve å få opp skyteinteressen blant folk, og da gir vi muligheter for alle å prøve forskjellige grener innenfor skyting, og lære seg om både skytedisipliner og om våpen generelt, sa Otnes til Driva.

Ca 40 stk hadde tatt turen til Angråmyra, og Surnadal Skytterlag hadde forberedt en konkurranse til de fremmøtte, der det var forskjellige poster. Her var det muligheter for å prøve både luftgeværskyting, lerdueskyting, skyting med salongrifle, jaktfelt 100 og 15 meter, i tillegg til miniatyrskyting og til slutt natursti. Her var det fine premier å få. Blant det som kunne vinnes var skreddersydd familietur, hagemøbler fra Talgø og gavekort for de med mest høyest poengsummer sammenlagt på de forskjellige postene.

Arrangementlederne Rita Helen Aarnes og Hanne Waag kunne fortelle at arrangementet ga mersmak for flere, og at et sammarbeid mellom Surnadal Skyttarlag og Surnadal Jeger og Fisk var noe som var positivt for å trekke til seg nye interessanter rundt skyttermiljøet.

- Det er bra å ha denne koordineringen for å samle folk fra begge miljøer. Samarbeidet mellom Surnadal Skyttarlag og Surnadal Jeger og Fisk er noe som kommer til å fortsette i fremtiden, sier de og legger til at de også arrangerer skytterskole i oktober for å få opp interessen ytterligere.

- Vi håper at så mye folk som mulig møter opp på dette, sier Waag til Driva.