94 bøssebærere i Surnadal har vært ute på "årets viktigeste søndagstur", og søndag klokken 18.00 var alle bøssene levert hos Surnadal Sparebank.

TV-aksjonen har blitt arrangert siden 1974, og årets donasjoner går til UNICEF.

Ordfører i Surnadal Lilly Gunn Nyheim er leder for TV-aksjonen i Surnadal, og har vært med å organisere bøssebæringen sammen med Marian Hoset, Maret Heggset og Tone Hammer. Surnadal Sparebank har fungert som opptellingsbank, og klokken 18:15 var resultatet fra bøssene klart.

Bøssebærerne har samlet inn 143 059 kroner, og dette er bare i kontanter. I år var det også mulig å gi penger via appen Vipps, og her vil det nok komme en del penger etterhvert.

Tilbakemeldingene fra bøssebærerne har vært positive, og Nyheim forteller at det ga mersmak for flere. En annen tilbakemelding var at mange ikke var hjemme, og Nyheim tror det fine høstværet kan ha noe av skylden.

- Men det er ikke for sent å bidra. Bøssebærerne la igjen informasjon om hvordan man kan gi et beløp via vippsdet ved de husene de ikke fikk svar, og jeg oppfordrer alle som ikke hadde mulighet til å gi til bøssene om å gi et beløp via Vipps i stedet,  sier Nyheim.

Tidligere denne søndagen lå Møre og Romsdal som det fylket som ga mest per innbygger, men ligger nå på plass nummer fire. Ved å klikke her kan du se alle resultater.

Foreløpige resultater for Driva-kommunene:

Surnadal: Kr 203 901

Rindal: Kr 131 811

Sunndal: Kr 165 313

Halsa: Kr 6 440

Tingvoll: Kr 165 893

Nesset: Kr 7 723