Surnadal tapte til slutt 1-6 mot Ålesund2 heime på Syltøran. Kampen var egentlig jevnere enn resultatet tilsier, men Ålesund var dødelig effektive på sine sjanser, Surnadal satte bare en av sine.

- Surt, vi hadde like mange sjanser som Ålesund, men utnyttet for få, sier surnadaltrener Olav Smevoll.

Kampen var et kvarter gammel da Ålesund tok ledelsen på deres første store målsjanse. Ett mål til fikk bortelaget i første og det sto 2-0 til pause.

I andre omgang kom Surnadal til flere sjanser, men klarte ikke å omsette dem i mål. Før i det 65 minutt, da Sander Smevoll fikk et innlegg i midten og klarte å få med seg ballen mellom to forsvarere og sette den i mål. Da sto det 1-5. Ålseund puttet ett til før slutt. Og bortelaget var farlige hver gang de fikk ballen med seg i angrep.

- Litt beskrivende for sesongen. Vi spiller jamnt med motstanderne, men får ikke uttelling og de poengene vi burde hatt, sier Smevoll.

Når det er sagt, sjøl med dobbelt så mange poeng hadde Surnadal fortsatt ligget sist.

- Nå er det neste sesong som gjelder. Der er målsettinga topp fire, sier Smevoll.

En reise Smevoll har sagt klart fra han ikke akter å ta.

- For meg skulle det bare være denne sesongen. Det har vært tungt, men vi har fått tøff matching for unge spillere, sier Smevoll.

Ålseund 2 var klar for fortsatt 3. divisjonsspill før kampen mot Surnadal, og stilte et svært ungt lag i siste kamp.

- Denne sesongen har vi møtt en del halvprofesjonelle lag, med spillere som ikke gjør annet enn å spille fotball, sier Smevoll.

Neste år er det 4. divisjon som gjelder.

- Den tøffeste 4. divisjonsserien som har vært ser det ut til, sier Smevoll.