Ine Holten har gjort lynkarriere hos Don & Bella. Hun startet å jobbe der i februar i år og nå eier hun hele butikken. Det nye navnet i Brønnøysundsregisteret er Nye Don&Bella, men butikken fortsetter å hete Don&Bella.

– Vi har snakket en del om det og nå er den min, sier Ine Holten.

Don & Bella har etablert seg som parfymeri og veskebutikken i Surnadal. En fast og voksende kundekrets gir ei omsetning på rundt 2,5 millioner kroner i året. De to siste åra har butikken gått med overskudd.

– Jeg tror omsetningen og overskuddet vil øke nå som Ine eier og driver butikken. Det gir en ekstra motivasjon for å yte litt ekstra, mener Tor Rune Halset.

Da han tok over som hotelldirektør litt tidligere i høst sa han opp jobben som selger av hudpleieprodukter og parfyme. Han har forsøkt å selge butikken tidligere uten å få napp. Nå er han glad Ine Holten satser, men helt borte blir ikke Halset fra selskapet

– Tor Rune fortsetter som styreleder i selskapet og det er jeg glad for, sier Ine Holten.

Ine tok i sin ungdom stylistfag i Danmark både innen sminke og hår. Men når hun kom tilbake til Surnadal gikk hun inn i pleie- og omsorgsyrket. I fjor hadde hun fått nok av det og gikk til Don & Bella, der hun fikk fast ansettelse fra februar. Nå er hun altså sjef i egen bedrift og har med seg tre ansatte.

– Vi er en fin gjeng som jobber og kundene vil fortsette å få den samme gode sørvis og vi vil henvende oss til et yngre publikum også, sier Holten.

Produktet Bahn er på veg inn i butikken og vil være i hyllene fra november. Bahn er godlukt for ungdom fra 16 år og oppover som de nå kjøper via nettet. Nyheten om at de kan få gå i nærbutikken å handle Bahn har blitt godt mottatt i ungdomsmiljøet.

– Jeg har fått mange positive tilbakemeldinger på at ungdom ønsker å komme hit å kjøpe Bahn, sier Holten.