Surnadal tok i mot Bergsøy heime til handballoppgjør i herrens 4.divisjon. Lenge så heimelaget ut til å kunne ta seieren, men Surnadal misset på alt for mange opplagte sjanser, Bergsøy satte flere av sine og tok til slutt en klar seier.

- En kamp vi burde vunnet, sier trener og målvakt Stian Faksnes.

Faksnes synes egen innsats i målet var under pari og mener det er litt skyld i tapet. I morgen drar herrelaget fra Surnadal til Midsund. Da ønsker de å rette opp alle feil i fra lørdag.

- Vi spiller helt klart for seier, og vi skal spille bedre enn i dag.

Det var Bergsøy som stakk i ledelsen. I begynnelsen av kampen var de tre-fire mål foran. Men Surnadal kjempet seg inn i kampen. Heimelaget spilte etterhvert tøft og hardt i forsvar, noe som førte til at Bergsøy ikke kom til gode avslutninger. Det ga heimelaget muligheter til å knappe inn på Bergsøys ledelse. Hvilket de også gjorde og lå en stund likt med bortelaget. Men etter antall opplagte målsjanser for Surnadal burde de vært et tre-fire mål foran.

- Helt klart en kamp vi burde vunnet, men vi er kanskje ikke vant til å få så mange sjanser og derfor ikke klarer å sette ballen forbi keeper, sier surnadals Anders Moen Sæter.

Bergsøys keeper var god og virket som en magnet på Surnadals skudd gjennom hele kampen. I andre omgang kom Surnadal igjen likt med Bergsøy og så ut til å endelig skulle feste grepet.  Surnadal hadde flere raske gode kontringer og var også raskt oppe i ryggen på Bergsøy etter avkast, men så kom bomskuddene igjen og heimelaget kom ett og to og så tre og til slutt raknet det for Surnadal.

- Det positive vi tar med fra kampen var at vi løp fra Bergsøy i store deler av kampen, sier Sæter.

Surnadal var til tider kompakte i forsvar og i angrep spilte de seg til gjennomløp i midten og til avslutninger fra kantspillere og strek, men som sagt det skortet på evnen til å få ballen i mål. En som lyktes bra på Surnadal var Petter Mathisen.

Surnadal tapte til slutt 20-28.