Sunndal slo kraftig tilbake etter tapet for KFK sist runde og vant til slutt med de solide sifrene 7-1 borte mot tabelljumbo Elnesvågen fredag kveld.

Seieren gjør at Sunndal innehar fjerdeplassen i 4. divisjon, med sine ni poeng etter fire kamper. Opp til divisjonsleder KFK, som har vunnet samtlige av sine kamper, er det dermed fortsatt kun tre poeng.

Ruud Ramsli er forberedt på en tett kamp om de øverste plassene. I de to neste kampene skal KFK opp mot både KBK 2 og AK – lag nummer to og tre på tabellen. Sunndal, på sin side, skal ha to hjemmekamper på rad mot Surnadal og Tomrefjord.

- Dette blir jevnt. Det er mange lag som kan være med i toppen. Jeg tror ikke det er noen av lagene som vinner resten av kampene, nei, sier han.

Kontrollerte

Midtveis i førsteomgang sendte Petter Blekken Melkild Sunndal i ledelsen. Midtstopperen fikk hodet på ballen etter en corner. Headingen gikk i en motspiller, ned i låret til Melkild og inn i mål.

Så gjorde Erik Ruud Ramsli 2-0 da han snappet ballen fra et nølende Elnesvågen-forsvar.

- Vi hadde mange sjanser før vi scoret, men når vi først fikk mål, så hadde vi egentlig kontroll, oppsummerer Ruud Ramsli.

Målene rant inn

Tidlig i andre omgang økte Jonas Johansen på til 3-0 før Elnesvågen fikk et reduseringsmål. Reduseringsmålet skulle vise seg å bli kun et trøstemål. Sunndal var nådeløse utover i kampen mot et slitent Elnesvågen.

Innbytter John Jørgen Gridseth Hafstad scoret to ganger, det første på en hard heading, før Erling Farstad Fredriksen og Erik Ruud Ramsli gjorde at sifrene til slutt ble til hele 7-1.