Surnadal vant heimemøtet mot Tomrefjord med 1-0 etter skåring av Felix Hoem i det 3. minutt. Målet kom etter et frispark slått av Geir Bævre som gikk rett på hodet til en møtende Felix Hoem som satte den kontant i mål.

Etter dette holdt Surnadal presset og hadde flere farlige sjanser, der en ball blei redda på målstreken. Tomrefjord hadde også sine sjanser, men aldri noen å betrakte som farlige. Eystein Meese i Surnadals mål var en solid sisteskanse.

Surnadal var det førende laget kampen gjennom. Laget kjempet hardt og det var til tider tøft spill. Dommeren var ikke på høyde med alle situasjoner og kunne dømt bedre.

Første omgang var preget av et surnadalpress. De spilte seg til sjanser med oppspill på sidene og innlegg foran mål, kom til avslutninger og var nærmere 2-0 enn Tomrefjord var 1-1.

Hard kjemping

Andre omgang blei mer preget av hard kjemping. Surnadal holdt presset og slo lange passninger fram mot Hallvard Næss på spiss. Han fikk mange baller å jobbe med, men blei aleine og taklet av Tomrefjord. Eirik Kvendset Andersen var rask og driblesterk på høyre kant og kom til innlegg, men ingen var der til å utnytte dem.

Tomrefjord fikk sine farlige sjanser på kontringer mot slutten av kampen. Men et hardtarbeidende surnadallag avverget utligning. Og igjen gjorde Eystein Meese en god jobb i mål.

Tre av fire

Surnadal kjempet seg til seier, og har nå vunnet tre av fire kamper. Trener Knut Ola Hamnes Høvik er kjempefornøyd med det.

- Vi spiller for poengene. Dette var en sliteseier. Vi sto på 100 prosent hele laget. En ujevn bane tillot ikke noe finspill. Ni av tolv poeng er en kjempestart. Og det er godt å ha Eystein Meese i målet, han er trygg i alt han gjør, oppsummerer en strålende fornøyd Høvik etter kampen.