Det ble dermed - nok en gang - ingen trepoenger med hjem fra Averøy for Sunndal. Lagene rykket sammen ned fra 3. divisjon i 2014. Siden har Sunndal fortsatt til gode å vinne borte over Averøykameratene.

– Første omgang er et mørkt kapittel, for å si det slik. Det var ingenting som fungerte; veldig mange feilpasninger, mottak og rare og vanskelige valg. Det var fullt fortjent at de ledet til pause, de kunne ledet med mye mer også, sier Ruud Ramsli.

AK tok ledelsen 20 minutter ut i oppgjøret ved Lars Gustad. Så doblet Christoffer Folland ledelsen få minutter etter sidebytte. Sunndal måtte vente lenge på sin første scoring, den kom i det 82. minutt ved Torgeir Ruud Ramsli. Hjemmelagets målvakt måtte gi retur på frisparket fra Kristoffer Ansnes, og på åpent mål satte veteranen inn reduseringsmålet.

I det omvendte oppgjøret mellom lagene snudde Sunndal 0-2 til 3-2 i sluttminuttene. På overtid dukket Chrisander Nyland opp og sørget med det for en slags déjà vu. Men den tredje Sunndal-scoringen kom aldri på Bruhagen. I stedet sørget Kenneth Meyer for at AK fikk med seg de tre poengene med et skudd via tverrliggeren og inn fra rundt 25 meter. Sunndals ubeseirede rekke med åtte kamper uten tap, var brutt.

– Det er litt sånn ekkel følelse etter første omgang. Og kanskje fra starten av andre omgang også. Lyspunktet er det at vi ikke gir opp, og scorer to mål på slutten. Det er det positive vi må ta med oss, oppsummerer Ruud Ramsli.