I 4. divisjon for menn i TrønderEnergi-Serien, scoret spillende trener Petter Mathisen Giæver 11 mål da Surnadal sist helg tok sine to første poeng mot Vikhammer 2. Og med sine åtte mål i lørdagens kamp ble Giæver igjen lagets mestscorende da Utleira 2 ble slått på heimebane denne helga.

Bortsett fra kampens første scoring fikk publikum i Surnadal idrettshall se et heimelag som førte kampen fra begynnelse til slutt. I siste sekund av første omgang satte Helge Rodal inn omgangens siste mål, og Surnadal gikk dermed til pause med ledelse 14-10.

Og da sluttsignalet gikk sto det solide 25-18 på tavla.

Søndag spiller Surnadals herrelag ny heimekamp, da mot Steinkjær 2.

Surnadals lagleder Stian Faksnes har trua.

- Det blir seier i søndagens kamp også!

Surnadal: Helge Rodal (2),  Håkon S. Mikkelsen (6), Petter M. Giæver (8), Jon A. Løfaldli, Joakim Halgunset (1), Ole J. Bruset, Tarjei Fugelsøy (2), Jon Sande (2), Stian Kooyman (1), Anders M. Sæter (3).

I TrønderEnergi-Serien 4. divisjon for kvinner tapte Surnadals damelag sin kamp mot Rapp, med sifrene 18-24. Den som satte flest baller i nettet for heimelaget her var Jorunn Engdal Storholt, med sine fem mål.

Surnadal: Tonje F. Kvendbø, Elise K. Einum (2), Jorunn E. Storholt (5), Ingrid Bergheim, Sara Aune Reiten, Sara Forslund (1), Connie Moen, Vilde Valaker Eikeland (4), Gunn Marit H Stenberg,Mia Larsen Faksnes (4), Kristin Heggset Tellesbø (2), Emilie Margrethe Moholdt.

Damene spiller også ny heimekamp igjen søndag, mot Melhus/Gimse 2.