I kvinnenes 4. divisjon vant Surnadal til slutt 27-23 mot Melhus/Gimse 2 i Surnadal idrettshall søndag.

Bortelaget hadde grepet om starten på kampen og ledet 7-1 etter elleve minutter. Da lagene gikk til pause hadde heimelaget nær tatt igjen trønderne, og lå under med bare ett mål; 12-13.

Andreomgangen ble jevn og tett, men Surnadal festet grepet de siste minuttene. Stillingen var 23-23 seks og et halvt minutt før slutt, men etter dette var heimelagets mål stengt. Herfra og ut scoret Surnadal fire, og vant dermed kampen med god margin.

Også i denne kampen scoret Jorunn Engdal Storholt flest, med sine åtte mål.

Surnadal: Tonje F. Kvendbø (1), Elise K. Einum, Jorunn E. Storholt (8), Line Mogstad (2), Sara Forslund (1), Connie Moen, Hildegunn H. Dalsegg (2), Mia L. Faksnes (3), Kristin H. Tellesbø (4), Kine Bjørseth (6), Emilie Margrethe Moholdt.

Dette var helgas andre heimekamp for surnadalsdamene. Lørdagens kamp mot Rapp tapte Surnadal 18-24.