Dansekompaniet.
            (Foto: SKUV)

Dansekompaniet.Foto: SKUV

 «MERRY F***ING CHRISTMAS»

- Ett annerledes julekort.

Navnet skjemmer ingen heter det. Forestillingen ”Merry f***ing christmas” beskrives som en rocka juleforestilling hvor sangere og musikere fra Surnadal fremfører moderne juleklassikere av blant annet Queen, The Pogues, Bon Jovi, Dum Dum Boys, Morten Harket og AC/DC.

Det er Surnadal Konseptutvikling (SKUV) som i samarbeid med Surnadal Kulturhus og Thon Hotel Vårsøg setter opp det de beskriver som en litt annerledes juleforestilling i Storstua på kulturhuset fredag og lørdag kommende helg.

SKUV ønsker å lage en juleforestilling med litt annerledes innhold enn de vanlige julekonsertene bestående av det klassiske julerepertoaret.

SKUV fikk en ide om at det innenfor pop- og rocketradisjonen finnes mye god julemusikk som ikke er så ofte brukt og fremført. Et knippe av sangene som SKUV tror vil sette publikum i like god julestemning som de mer tradisjonelle julesangene, er plukket fram.

- Krydret med dans og humoristiske skråblikk underveis satser vi på en løs og ledig time med god juleunderholdning, sier Rune Dalager i SKUV.

SKUV har samlet kjente surnadalsnavn som vokalister. Karstein Mauset, Torstein Snekvik, Øystein Hjelle Bondhus, Lisa Botterli Flostrand, Astrid Hyldbakk og Gunn Astrid Hove.

Vokalistene blir akkompagnert av et band bestående av Brage Kristian Einum på tangenter, Oddbjørn Sponås på slagverk, Torbjørn Kvande på bass og Ola Langli på gitarer.

Fra Kulturskolen på Indre Nordmøre stiller ungdommene fra Surnadal Dansekompani og gir en ekstra dimensjon til noen av sangene.

- Innimellom det musikalske vil skuespillerne Gøran Bolme, Kristian Nerland og Nils Inge Aasgård binde det hele sammen med humoristiske skråblikk på den moderne julefeiringen, forteller Dalager.


Mer å lese på Driva:
Siste nyheter

Stanset skoleskyssen til Lone

- Skammelig av fylkeskommunen

1. desember satt multifunksjonshemma Lone Kristiansen (17) klar og ventet på drosja som skulle kjøre henne til skolen som vanlig. Men drosja kom aldri. Fylkeskommunen hadde gitt sjåføren ordre om å snu.

Poengdeling for herrelaget

- Uavgjort på en dårlig dag, sier spillende trener Petter Giæver etter kampen mot Sparbu søndag.

- Det er luksus å bo i Halsa!

Mari Westad fikk drømmejobben.

Den gode julestemninga

De unike omgivelsene gjør Jul på Leikvin til noe mer enn et julemarked. Mange tok søndag turen til bygdemuseet for en smak av god, gammeldags julestemning.

Trenerduo leder damelaget i debutsesongen i 2 divisjon

Samarbeidsklubbene i Surnadal er svært glade for å ha fått på plass en trenerduo med høy kompetanse.

Krangel og feststøy

Politipatrulje grep inn.

Sjuåringen hadde lagt seg da han kjente at det luktet svidd

- Dra ut støpsler til ladere, advarer mamma.

Ny bygdebok før jul

Onsdag blir det offisiell lansering av band 2 av det nye bygdebokverket for Surnadal.

- Hele bobilen ristet, og alt ble kvitt

Ektepar fra Bud slapp med skrekken etter å ha fått kjenne på kreftene til snøskredet som traff E 136 lørdag ettermiddag.

Vil ikke i regjering med Frp

Gunn Berit Gjerde sterkt uenig med Venstre-ledelsen.

Stikk ut - på ski!

Nå kan du smøre skia og gjøre dem klare - snart starter årets Stikk UT! - ski. Sjekk alle lokale turene her!

Livet ved fjorden i årets "Leikvin"

Fjorden var vegen, fjorden var livet. Det lokalhistoriske årsskriftet Leikvin har i år som tema «Fjorden, dampen og hverdagen ved vannet».