Surnadal servicesenter har nå anlagt dekkhotell, så da er det bare å booke inn for så vel sommerhjul som vinterhjul. Her har hotellgjestene det både trygt, tørt og godt, i tillegg til at det ytes full service.

Surnadal Servicesenter har godkjent dekkverksted, og som enda et ekstra tilbud til kundene har det nå altså blitt dekkhotell også. Forrige helg var det nye dekkhotellet ferdig og klart til innflytting. Hotellet har plass til rundt 40 dekksett og det er fortsatt noen ledige «rom».

– Så langt har det vært større pågang enn ventet, men det er fremdeles noen ledige plasser, så om noen er interessert i å lagre dekkene sine her så er det bare å ta kontakt. Det sier daglig leder ved Surnadal Servicesenter, Geir Mogstad.

Faktisk har responsen vært så god at han har begynt å tenke på utvidelse allerede.

– Jeg har allerede tenkt litt på det. Vi har kapasitet til det, så er det er i alle fall fullt mulig å utvide hvis pågang og behov tilsier det, forteller han. Samtidig ønsker han ikke å ha det så stort at han ikke klarer å følge opp alt skikkelig.

– Jeg vil ha full kontroll på alt, slik at alt ivaretas skikkelig og ikke noe blir «bortslarket».

Gjestene ytes full service

Som gjester ved dekkhotellet er dekkene forsikret – og alarm er montert. De står innendørs og lagres mørkt og tørt, og er således godt skjermet mot så vel tjuver som vær og vind. Inkludert i prisen er også omlegging fra vinterdekk til sommerdekk og omvendt.

– Dekkene får seg også en lett vask, pluss at jeg sjekker tilstanden på alle dekk slik at eierne får beskjed om det er noen som bør skiftes ut, sier Mogstad.

Årsprisen for hotelloppholdet er ikke endelig fastsatt enda, men han har gjort seg noen tanker om det.

– Jeg vil i alle fall ikke prise meg ut, fastslår han.

Kun kortbetaling ved pumpene

Fra og med tirsdag 9. januar ble Esso Surnadal til Esso Express. For kundene medfører dette kun en eneste forandring, og det er at alt drivstoff nå kun kan betales ute på kortautomaten ved pumpene.

Surnadal Servicesenter har egentlig ingenting med drivstoffsalget å gjøre lenger, men tilrettelegger likevel for drivstoffanlegg med betalingsautomat som en tilleggsservice – og et ekstra tilbud til kundene.

– Surnadal Servicesenter fortsetter ellers med kiosk og service som vi alltid har gjort. Kundene treffer de samme folka og får den samme servicen som før. Her finner de både storkiosk, fastfood, servicehall, dekk, maskinvask, dekkhotell, bilrekvisita, og mye mer. Og hos oss får alle like god hjelp, uavhengig av hvor de fyller drivstoffet sitt, sier Mogstad.