Hjemmelaget NTNUI Håndball 4 møtte nok langt mer motstand enn ventet da herrene fra Surnadal kom på besøk lørdag.

Den lille troppen fra Surnadal telte kun sju mann, da mange er ute med skader og omgangssjuke. Med andre ord hadde de ingen på innbytterbenken, alle mann var på banen gjennom hele kampen.

De sju gjestene ble dermed muligens undervurdert. Men de ga alt og ble til slutt belønnet med ett poeng. Og det kunne fort ha blitt to.

Lagleder og keeper Stian Faksnes forteller at laget overrasket både seg sjøl og motstanderne i denne kampen, som endte uavgjort 23-23.

- Jeg tror vi tok dem litt på senga. De hadde regnet med en enkel seier, men vi storspilte og presterte godt, sier han.

- Jævlig bra kamp!

Det ble en jevn kamp og til pause sto det 11-11.

- Men mot slutten av kampen var jeg faktisk litt irritert for at vi ikke tok med oss alle poengene. Men etter å ha sluppet inn et par billige mål så ble det "bare" uavgjort, forteller Faksnes.

Han er likevel meget godt fornøyd både laget og innsatsen til alle, seg sjøl inkludert.

- Trønderne scoret et par kjappe i starten, men vi spilte oss inn igjen i kampen og overrasket alle, tror jeg. Vi var kjempegode i forsvar, men hadde en del skuddbom. Likevel en jævlig bra kamp, der alle tok tak og nesten alle kom på scoringslista!

Håkon S. Mikkelsen og Tarjei Fugelsøy ble dagens mestscorende for Surnadal, med seks nettkjenninger hver.

Går for seier søndag

Søndag kveld er det ny bortekamp for surnadalingene, da mot Charlottenlund 3.

- Da går vi for to poeng. Vi satser på seier, og fortsetter vi slik som i dag, så er det også godt mulig å slå dem, mener Faksnes. - Da stiller vi dessuten med superreserve Ståle Sæterbø også, legger han til.

Surnadal: Stian Faksnes, Mikkel Bæverfjord (5), Håkon S. Mikkelsen (6), Ole Joar Bruset (2), Tarjei Fugelsøy (6), Stian Kooyman, Lars Bæverfjord (4).

Se tabellen her