Hanna Saksen scoret kampen første mål, og med den starten holdt Surnadal presset på motstanderlaget hele første omgang. Laget ledet hele omgangen, og stillingen til pause sto 7-12.

Spillet var jevnt utover andre omgang, men Surnadal lot aldri Rapp gå forbi. Med resultatet 14-16 gikk alle poengene til bortelaget. Trener Trajei Fugelsøy trekker likevel fram noen forbedringspunkter til laget.

- Vi spilte veldig bra bakover i dag, men rota mye framover. Men det ble tross alt to poeng, og det skal vi være fornøyde med, sier trener Tarjei Fugelsøy etter kampen.

Surnadals mestscorende spiller ble Kine Bjørseth med sju mål.

Neste kamp for Surnadals damelag blir mot NTNUI 3 i Trondheim 16. mars. 17. mars spiller de hjemmekamp mot Sjetne. Begge disse lagene ligger i den øvre delen av tabellen i kvinnenes 4. divisjon, mens Surnadal ligger på 8. plass med 11 poeng.