Sven Åke Olsson og Bøfjorden Utvikling leier ut restaurantdriften på Elvanesset i Bøfjorden til Tone Stjerne Kvam.

Kvam er ingen hvem som helst. Hun driver den meget populære Stjernegrillen på Heimdal i Trondheim. I følge bofjorden.net tar nå sønnen over Stjernegrillen og Tone konsentrerer seg om Elvanesset. I følge tk.no ble Kvam forelsket i plassen da hun kom og fikk se den.

- Hun har åpnet nå på fredag og det blir åpent i helgene utover mot sesongen, sier Sven Åke Olsson som leier ut restauranten.

Til bofjorden.net sier Tone Stjerne Kvam hun ser en utfordring og en god mulighet til å skape noe bra i restauranten i vakre Bøfjorden. I følge tk.no vil menyen være variert og blant annet inneholde burgere og pizza.

- Den nye driveren har planer om helårsdrift av restauranten og satser på julebord og tilstelninger i den litt tunge vintersesongen, sier Olsson.

Han skal snekre en uteplass rundt restauranten som ligger flott til i sjøkanten slik at det blir fint for gjestene å sitte ute å spise. Bygdefolk, tilreisende og båtfolk er gjestegrunnlaget.

Bøfjorden Utvikling driver i tillegg til å leie ut restauranten også camping ved siden av. Oppe på restauranten skal det opp fire leiligheter. Olsson og hans bror kjøper to og to håper de å få solgt slik at byggingen kan begynne i høst.

- Får vi to kjøpere til er planen å ha råbygget på plass til jul og innflytting ved påske neste år, sier Olsson.

Utenfor Elvanesset ligger en stor flytekai, der det har vært arrangert store konserter, og der Olsson planlegger fasiliteter for båtfolket.

- Båtgjestene er økende i antall her i havna sjøl om vi nok kunne ønsket noe raskere økning, sier Olsson.