Sjetnes damelag var aldri noen match for Rindal i siste seriekamp. Etter et lite sjokk i starten, der Sjetne ledet ei lita stund, kom Rindal kraftig tilbake og valset over bortelaget. Etter fem minutter av kampen var det aldri tvil om hvor seieren skulle gå. Rindal trenget å vinne kampen for å rykke opp en divisjon og den sjansen tok de godt vare på. Neste år blir det tredjedivisjon.

- Dette er skikkelig deilig. Hadde ikke trodd det før sesongen. Vi staretet i femte for to år siden, sier Malin Gåsvand Løset hos Rindal.

Hun er en toneangivende spiller på Rindal og har vært rinadlingens skåringsmaskin i kamp etter kamp. Søndag blei det åtte mål, det samme som lagvennine Gro Anita Bolme. Løset er kjempesterk i forsvarsspillet og en fintesterk skuddsikker angrepsspiller. Rindal har totalt et meget sterkt og hardtjobbende lag, der spillerne ofrer seg for hverandre. Derfor lykkes også Rindal og vinne de kevnere kampene enn den de spilte søndag.

- Det har vært en utrolig treningsvilje i laget. Jentene har kommet fra Kristiansiund og Trondheim for å trene, sier Løset.

Neste sesong blir det altså tredjedivisjonsspill. Rindalsjentene gleder seg. Det blir en tøffere utfordring, men fortsetter laget å vise treningsvilje og jobbe like knallhardt på banen som de gjør i dag, kan det bli bra neste sesong også.

- Det blir tøffere i tredje enn i fjerde, en målet må være å holde plassen, sier Løset.

Blæsten entret hallen og spilte et par seierssanger når seieren var et faktum, og med gullhatter og glitter feiret laget ute på banen og takket publikum for god støtte.

Sjetne var tross tapet fornøyd med sesongen. De stilte akkurat lag og kunne tenkt å hatt med flere spillere for å gi Rindal bedre kamp, men laget sier det er sent på sesongen og vanskelig å mobilisere til bortekamper.

Fra kamprapporten til Rindal:

3   Malin Bjørnås  4

4    Ana Paula de Jesus Pimentel   2

5    Eline Romundstad     1

8    Ane Vasskog   3

9    Stine Helen Slettvåg Løkås

10    Ida Moen

11    Malin Gåsvand Løset   8

12    Eirin Eline Mogset

16    Kamilla Bakk Solligård   2

17    Marlene Indiane Myrlund   1

19    Gro Anita Bolme   8

21    Nelly Skjølsvold