Ordfører Ola Rognskog (Sp) i Halsa ga nominasjonskomiteen i Heim Senterparti klar beskjed om at han ikke hadde noen ordførerambisjon i den nye kommunen. Derfor er han heller ikke med på den lista som er laget til kommunevalget i 2019. Han utelukker ikke at han blir å finne nederst på lista om han blir spurt.

- Etter tre perioder som ordfører er det på tide å gjøre noe annet. Hva det blir vet jeg ennå ikke, sier Rognskog.

Han medgir det har vært mye jobb som ordfører og mye pes i diskusjonene rundt ny kommunestruktur, men sier det hører med til stillingen, og er med å gjøre jobben spennende, og det har ikke medvirket til den beslutningen han har tatt. Rognskog sier han vil ha full fokus på ordførergjerningen framover, og sier han ikke tenker så mye over hva han skal gjøre fra høsten 2019.

- Hva jeg skal gjøre etter min tid som ordfører har jeg ikke tenkt så mye over. Det er noe jeg får avklare de siste månedene før neste valg, sier Rognskog.

Han registrerer med glede den nye lista til Heim Sp og styret i partiet reflekterer den nye kommunesammensetningen med en god blanding av representanter fra de gamle kommunene. Les mer her

- Halsa har to erfarne politikere med i styret og en god andrekandidat på lista, sier Rognskog.