Det uttaler sunndalstrener Torgeir Ruud Ramsli etter å ha slått AK 3–2 i fredagens serieåpning.

– Ved pause burde vi ha ledet med to–tre mål, fortsetter han.

– Dermed har vi vunnet samtlige kamper av betydning så langt denne sesongen, fortsetter Torgeir, så sånn sett har han ingen grunn til å klage.

Og allerede førstkommende onsdag er det klart for et nytt høydepunkt på Sande, når KBK blir motstander i første runde i cupen.

Avgjorde på frispark

Sunndal tok ledelsen først ved Kristoffer Ansnes etter 10 minutters spill, men allerede tre minutter etterpå utliknet AK ved Christoffer Folland etter forarbeid av Magne Hoseth. Så etter 30 minutter førte Kristoffer Ansnes på nytt hjemmelaget opp i ledelsen med sin følsomme venstrefot.

Sju minutter ut i andreomgangen fikk Magne Hoseth akkurat nok tid på seg til å lade storslegga, og dermed hadde gjestene utliknet for andre gang.

Seiersmålet til heimelaget kom imidlertid etter 56 minutters spill, på et utsøkt frispark fra Vegard Furu Øie. Samme mann fikk en ny mulighet på frispark tre minutter deretter, men denne gangen strøk ballen like utenfor.

Annullert mål

Et kvarter før full tid fikk Sunndal to nye kjempesjanser, der ballen blant annet smalt i krysset. Sunndal fikk for øvrig korrekt annullert en scoring i det 77. minutt for offside.

Sunndals startet med følgende spillere: Thomas Monsøy Ulvund, Harald Grimstad, Lars Emil Johannessen Flakk, Kristoffer Ansnes, Sander Resell Grimelid, Eivind Lervik (kaptein), Petter Blekken Melkild, Chrisander Nyland, Vegard Furu Øie, Erik Ruud Ramsli, 16) Tobias Bauge Kirkevåg.

Dommer: Hans Georg Snekvik, Bøfjord IL.

Assistentdommere: Ola Magne Nordvik, Søya IL, og Jens Einar Indergård, Rindal IL.