Revygjengen ved skolen har hatt travle uker på tampen av fjoråret og vil få det framover mot premieren i Hovshall fredag 10. februar. Det blir forestilling i Hovshall også lørdag 11. februar. Etter hvert som arbeidet med tekster og øvinger er kommet i gang, er rundt 70 av 90 avgangselever involvert på ett eller annet vis Det er revysjefene Daniel Thelonius Baade og Ragnhild Bugge Ekren godt fornøyd med.

– I starten var noen litt tilbakeholdne med å være med, men nå synes alle det er artig å kunne bidra.

Årets avgangsrevy tar et blikk på 40 år med revyhistorie ved skolen. Mye av innholdet er knyttet til jubileet og revyhistorien. – 40 år som flaug forbi. Revyhistorien er for øvrig be

hørig dokumentert gjennom boka som Edel Hoem ga ut på tampen av fjoråret. - I årets revy tar vi et hastig blikk på tidligere revyer. Det hele foregår i full fart, sier revysjefene.

De mener de har laget en snill revy. Det betyr ikke at den er fri for stikk til lokale kjendiser.

– Vi har forsøkt å ikke være slem. Tror dette skal bli en fin balanse, sier Baade og Ekren.

Revygjengen har sikret seg flere profesjonelle medhjelpere. Plakaten er tegnet av Andreas Hoås Wennevold, som har stor suksess som bildesigner. Dette er samme mann som nylig var på bilmesse i Las Vegas og fikk stor oppmerksomhet rundt bilene han har designet.

Distriktsmusikerne Øystein Sandbukt og Peter Wergini bidrar. Line Malvik hjelper oss med å lære koreografi og Brita Skare Malvik har hjulpet til med sang. Jan Erik Myren har ansvaret for lyd og Sindre Mo for lys. Publikum får også stifte bekjentskap med bandet «Alekto», som består av distriktsmusikerne og elever ved skolen. Edel Hoem har bidratt på ulikt vis på utallige avgangsrevyer.

– Jeg går inn og sensurerer om det blir for mye av det gode, smiler hun.

Nå er hele revygjengen spent på mottakelsen. De frykter ikke for ledige stoler i Hovshall på premieren.