SKUV har gjort et scoop med å få El Cuero til Surnadal og Den Glade Laks på Thon Hotell Vårsøg fredag 31. mars.

El Cuero er på lanseringsturné over hele det langstrakte Norge med cd-en "For All Remaining Days" i disse dager, og siden de skal spille i Trondheim lørdag kveld, passet det bra nok å stikke innom Surnadal for å gi oss en uforglemmelig konsertopplevelse.

Noen vil hevde at  El Cuero er Norges beste liveband, og det er vanskelig å motsi en slik påstand  for oss som fortsatt har Fosskonserten 2011 friskt i minnet.

Lokalpatrioter ville nok ha ønsket at Øyvind Blomstrøm fra Halsa fortsatt var med, men han gikk ut av El Cuero i februar i fjor. Og inn som gitarist kom kristiansunder Vegard Strand Holthe. Vi har ikke inntrykk av at dette byttet har satt El Cuero tilbake som liveband.

Ellers er fortsatt Tommy Reite fra Hammerfest med på bass, samt at brødrene Takle Ohr fra Kristiansund, Brynjar på gitar og vokal og Håvard på trommer og vokal fortsatt gjør seg sterkt gjeldende.

Mange ser på Brynjar som en av Norges aller beste låtskrivere, noe som også har medført at han blir hyret inn som kursleder i låtskriving.

Styret i SKUV er i alle fall svært så fornøyd med at de har fått El Cuero til å gjøre en stopp i Surnadal på sin omfattende Norgesturné. Det er ingen selvfølge å få slike storheter på SKUV-scena.

Det blir billettsalg i døra ved Den Glade Laks, men også mulig å forhåndsbestille.