Liv Dalsegg (foran fra venstre) i Surnadal Sparebank ser fram til det store korslaget med Dagrun Løset (Team Bettan), Lars Botten (Team Dag), Janne Husby (bak fra venstre, Team Rasmus), Marit Langli (for Linda Botten med Team Ulf) og med koordinator for Korslaget og akkompagnement, Jo Inge Nes.
(Foto: Magne Lillegård)

Liv Dalsegg (foran fra venstre) i Surnadal Sparebank ser fram til det store korslaget med Dagrun Løset (Team Bettan), Lars Botten (Team Dag), Janne Husby (bak fra venstre, Team Rasmus), Marit Langli (for Linda Botten med Team Ulf) og med koordinator for Korslaget og akkompagnement, Jo Inge Nes. Foto: Magne Lillegård

Hitparade på bankplassen

Mye mer enn kor på Korslaget.

Det store Korslaget i regi av Surnadal Sparebank handler sjølsagt først og fremst om korsang og om konkurransen korene imellom og om kjendisene hvert kor har fått tildelt - der vi kan regne med å få høre hits nettopp fra disse kjendisene.

Men denne lørdag ettermiddagen skal Skei fylles med andre aktiviteter, blant annet sponsortelt der alle lag og foreninger har blitt utfordret til å presentere seg sjøl og det de holder på med.


Det blir også et prestisjefylt Surnadalsmesterskap om græt og bakels og hvilket lag som klarer å overbevise en profesjonell fagjury om hvem som har den beste oppskriften.

En fagjury vil også kåre det beste koret - som vil få en pengepremie å dele ut til et godt formål de sjøl kan bestemme.

Det er ventet mye folk, og logistikken skal godt ivaretatt, der folk anbefales å parkere på skoleområdet med buss i skytteltrafikk mellom parkeringsplassen og Skei.


I utgangspunktet må storparten av publikum belage seg på ståplass, men det blir lagt opp til at folk som er sjuke eller dårlige til beins skal få sitte.

Det blir også mulig å ha med seg sitteunderlag og sitte på gresset foran kommunehuset.

Liv Dalsegg i Surnadal Sparebank minner om at det blir veldig mye folk på Skei denne lørdag ettermiddagen, og at banken vil oppfordre de forretningsdrivende om å bidra til å legge til rette for tilbud for publikum slik at de får en uforglemmelig ettermiddag.


Siden banken jubilerer, sponser de også hele greia, og for at det skal være familievennlig, minner koordinator Jo Inge Nes om at arrangementet og alt rundt sjølsagt skal være rusfritt.

Reunion med Batteri som komp og med minikonsert med Torstein Snekvik er også et av trekkplastrene for konserten.

Vi har mer om korslaget i Driva på onsdag.

Mer å lese på Driva:
Siste nyheter

Festdag i Åsskard

Fest, fargar og liv prega hausttakkefesten i Åsskard søndag. Mange gjorde sitt til ei fin samling i kyrkja - med påfølgjande konfirmantjubileum.

In2It International Dance Festival nærmer seg:

Det begynner å ligne en festival

Neste uke inntar dans fra hele verden lille Sunndalsøra. Og det med noe for enhver smak – bare spør elevene i kulturskolen!

Klart for årets 10.-prosjekt:

Slik er det å bli «Hannjåhaft»

«Hannjåhaft» er eit gammalt uttrykk for å bli fortvila og opprådd. Dette er utgangspunktet for årets framsyning frå 10. trinn ved Surnadal ungdomsskule.

Utstilling ved Lauvfall for 12. gang

Stor interesse for juryert utstilling i Surnadal.

Filmskaper Poppe på Bjørnsonfrestivalen i Nesset:

- Jeg er blitt utrolig glad i Kong Haakon

- Kong Hakon var et unikt menneske. Filmskaper Erik Poppe fortalte fra innspillingen av "Kongens nei" under lørdagens prestegardsdag i Nesset.

Nordstoga på Leikarvollen Scene:

Kay inviterer til ny konsert

I oktober blir det solokonsert med Odd Nordstoga på Leikarvollen Scene i Bøfjorden. Meir enn halvparten av billettane er seld, og her er det «førstemann til mølla» som gjeld.

BRAKSTAD:

Eidsvåg klar for 5. divisjon

Kampen mot tabellnabo Elnesvågen var vinn eller forsvinn for Eidsvåg. Det endte med sistnevnte.

Fullt hus:

Populær rømmegrøtdag

For tredje året inviterte styret i Bæverhall til rømmegrøtdag lørdag. Det går gjetord om den gode rømmegrøten til Johanne Holten, så bygdefolket kom i hopetall.

Yoga med utsikt

Mens fjellet viste seg med sine fineste høstfarger, tok en sprek gjeng med damer turen opp til Åsbøsnytå for en økt med fjellyoga.

SUNNDAL SLITER MOT AK PÅ BRUHAGEN:

FRA GLEDE TIL SKUFFELSE PÅ OVERTID

Sunndal snudde 0-2 til 2-2 på overtid i oppgjøret mot AK. «Jeg hadde vært fornøyd med 2-2», sier trener Torgeir Ruud Ramsli. I stedet banket AKs Kenneth Meyer inn 3-2 fra drøye 25 meter litt senere inn i overtiden.

Biluhell ved idrettsbanen

- Et hendelig uhell, fastslår politibetjent Per Gjeldnes.

To menn siktet

Mistenkes for promillekjøring etter utforkjøring lørdag.

In2It International Dance Festival nærmer seg:

Det begynner å ligne en festival

Neste uke inntar dans fra hele verden lille Sunndalsøra. Og det med noe for enhver smak – bare spør elevene i kulturskolen!

Kjørte i fylla

Beruset bilfører i 40-åra ble stanset av politiet.

Hadde sju passasjerer i to-seteren:

15-åring tatt for promillekjøring

I Kristiansund ble en beruset 15-åring pågrepet av politiet lørdag morgen. Vedkommende hadde sju passasjerer i varebilen.