Dette er et musikals samspill i samarbeid med lokale menighetsråd der kvartetten besøker kirker og fremfører coverlåter av eksempelvis Johnny Cash, Elvis Presley, Dixie Chicks, Tom Waits og James Taylor. Plana var å levere lett tilgjengelige konserter med fine musikkopplevelser, og du verden som de leverer.

Nesset kirke var stappfull da de fire karene kom ruslende inn og fant instrumentene sine. Låta «Fire and Rain» ble naturlig nok åpningssangen, og stemninga ble umiddelbart satt. Vi som var til stede kunne bare prise oss lykkelige over at akkurat disse karene har funnet hverandre for sammen skapte de noe helt unikt. Ikke bare har de tre vokalistene, Nerli, Nustad og Gussiås individuelle stemmer som er veldig gode, men de komplementerer hverandre perfekt. Når vokalprestasjonene i tillegg blir båret fram av nydelig akkompagnement på ulike instrumenter blir resultatet helt latterlig bra. Her var det bare å lene seg helt tilbake og nyte mens karene tok oss gjennom en musikals reise gjennom følelser, sted, tid og rom.

Andre Gussiås brillierte som vanlig på tangente, både på piano, trekkspill og melodica, og i tillegg var det utrolig fint å høre han synge flere sanger. Han har en vakker stemme med stor rekkevidde høyt i registeret, noe han fikk vist da han fremførte det som må være en av de fineste fremførelsene av klassikeren «Desperado» av The Eagles. Rolf Erik Nustad krøp under huden på publikum med sin dype, varme og følsomme røst samtidig som han leverte nydelig gitarspill. Stemmen hans kom virkelig til sin rett under sangen «Hold on» av Tom Waits. Mats Nerli er som kjent en habil sanger og gitarist, men denne kvelden utmerket han seg likevel som en virkelig sterk sanger. Han hadde arrangert en rolig versjon av sangen «Past the point of rescue», også gjort kjent som «Krasafaren steinbu» med Hellbillies. Denne fremførelsen var ikke mindre enn magisk. Det ble slikt et nivå av gåsehud at den trolig var synlig gjennom utapåjakka og karene ble belønnet med enorm applaus. Den eneste av de fire som ikke bidro med vokal var Hallgeir Solli. Han leverte derimot utrolig vakkert og formidlende gitarspill på sin el-gitar som passet perfekt til de andre musikerne.

Denne konserten bød på høydepunkt etter høydepunkt, både med rolige og feststemte countrylåter og skikkelig hallelujastemning med gospelklassikere som «Will the circle be unbroken». Etter siste sang fikk karene så enorm applaus at de belønnet oss med to ekstranumre. «The Dance» av Garth Brooks var en av dem og det var helt fantastisk vakkert. Det er bare en ting å si. Har du mulighet til å få med deg en konsert med disse karene så gjør det. Dette var vårens opptur.