Eidsvåg ungdomslag klarte det få trodde de skulle klare da stuntet med å ta med seg "Bør Børson" til Molde først ble luftet. Så godt som alle stolsetene var opptatt da instruktør Bjørn Ølander ønsket  publikum velkommen til lørdagskveldens  forestilling.  Da hadde en entusiastisk gjeng amatørskuespillere og musikere brukt deler av fredagen og hele lørdagen på å få på plass kulisser og øve på stykket.

Ungdomslaget hadde stor suksess med musikalen på Bergtunscena i februar. Omtrent like mange tilskuere fikk med seg den godeste Bør i Mats Nerlis skikkelse fordelt på fire forestillinger i Eidsvåg som under lørdagens forestilling alene. Det ble solgt vel 700 billetter på Bjørnsonhuset, noe som er fullt hus.

- Vi kunne faktisk solgt mange flere. Det har vært veldig stor etterspørsel etter billetter de siste par dagene. Så stor at vi heller ikke denne gangen hadde plass til alle som gjerne ville komme, sier leder Arild Høsteng.

Bjørn Ølander sier dette om bakgrunnen for å sette opp musikalen på Bjørnsonhuset;

- Det var mange som ikke fikk billetter til forestillingene på Bergtun. Vi mente det var riktig å gi de en ny mulighet.  Det er det ingen som angrer på i kveld.

Kunstnerisk satt forestillingen som et skudd også denne gangen. Mats Nerli er et funn i rollen som Bør. Han er den som har de klart fleste replikkene. De satt alle som et skudd. Når man i tillegg er utstyrt med god sangstemme og en passende porsjon sjarm og utstråling, er suksessen sikret.

De øvrige i ensemblet fulgte opp den gode innsatsen fra forestillingene på Bergtun.

Bør Børson har vært en god inntektskilde for ungdomslaget. Aldri før har en forestilling spilt inn så mange kroner tara brutto minus tjue prosent, som Bør Børson vel ville ha sagt det.

Vel blåst Eidsvåg ungdomslag!

- Dette gjør meg stolt av å være fra Nesset var det en publikummer som sa på veg ut dørene etter endt forestilling.