Surnadal leder nå tabellen i 4. divisjon med 51 poeng, sju poeng foran Averøykameratene og Sunndal. Og med to kamper igjen, er Surnadal dermed klare for 3. divisjon.

Etter 0-0 til pause i lørdagens bortekamp mot Midsund, ble det mer sus i serken utover i andre omgang.

Først scorer Midsund på et straffespark, før Bjørnar Dalsegg Sæter utlikner i det 59. minutt. Utlikningen kommer på frispark fra 25 meter, der ballen smetter mellom beina på Midsunds keeper.

Noen minutter senere går Surnadal opp i ledelsen da Stein Todalshaug scorer etter fint forarbeid og innlegg av Helge Krangnes Drøpping.

Spikeren i kista settes i det 74. minutt, da Drøpping igjen gjør en kjempejobb på venstresiden, slår perfekt igjennom til Bjørnar som runder keeper og scorer.

To unggutter fikk også sin A-lagsdebut i denne kampen: Tor Inge Polden (inn for Kristian Ansnes), og Frikk Hauglann Talgø (inn for Stein Todalshaug).

Etter som Sunndal bare klarte 1-1 i bortekampen mot Åndalsnes lørdag, kan dermed både spillere, trenere og hele Surnadal slippe jubelen løs, og glede seg til 3. divisjonsspill neste sesong.