De som sto bak arrangementet i fellesskap var Statens vegvesen, Ålvundeid bygdelag i samarbeid med Sunndal kommune.

Etter at bevertning for de frammøtte var gjennomført, tok prosjektleder Per Bjørn Gjelsten ordet og ønsket de mange frammøtte velkommen. Han sa at han syntes det var kjekt å se at så mange hadde tatt turen til Leikvoll denne ettermiddagen.

Gjelsten sa videre at arbeidet i det store og hele hadde gått som planlagt, og han benyttet anledningen til å gi ros til SN Entreprenør, som hadde stått for fullføringen av prosjektet. Også de berørte grunneierne fortjente hederlig omtale for god samarbeidsvilje i følge Gjelsten. Også ordfører Ståle Refstie uttrykte glede over at nok et prosjekt var fullført med godt resultat. Og ikke nok med det – nå står ny Driva bru for tur etterfulgt av utbedring av Riksveg 70 på strekninga Tingvoll-Meisingset.

Deretter smelte Ålvundeid Musikkorps til med Gammel jegermarsj etterfulgt av Maja Dragseth som sang akkompagnert av Lars Ramsøy-Halle før representanter fra Kvass/Ulvungen sitt lilleguttlag foretok den offisielle snorklippinga på overbevisende vis. Deretter var det opp til den enkelte å prøvegå eller prøvesykle den nye gang- og sykkelbanen – og etterpå vanket det diplomer til samtlige.

Driva kommer med flere bilder fra et par oppkvikkende ettermiddagstimer på Ålvundeid i vår fredagsutgave.