Denne uken kjøpte Kurt Elmer Ulvund (59) på Meisingset en Nabolaget-kupong på Mix Øra Kiosk, som skulle vise seg å komme godt med.

- Artig å vinne. Jeg tippet for 50 kroner og fikk beskjed om at jeg hadde vunnet 100.000 kroner. Samboeren min vant også 10.000, forteller Ulvund til Driva.

Det er første gangen han tipper Nabolaget, så han ble svært overrasket over den solide premien.

- Ja, det var helt uventet. Veldig artig å vinne så mye. Pengene kommer godt med før jul, sier han.

Drypper på naboer

Det vil videre dryppe på en mengde naboer av Ulvund.

Ida Hanstad i Norsk Tipping opplyser til Driva at det ble trekt ut èn som vant 100.000 på Meisingset, og det var Ulvund.

- I tillegg vinner de fem nærmeste naboene hans, som har spilt Nabolaget, 10.000 kroner hver. Og så vinner de 25 nærmeste videre utover 1000 kroner hver, og de 1500 neste får 50 kroner hver, sier hun til Driva. Man kan vinne penger selv om man bor langt unna en hovedvinner.

- Ja, særlig der det ikke er tett befolket vil vinnerne gjerne spre seg utover flere kommuner.

Fikset fjernsynet

- Nei, sier du det? Det er jo kjempebra! sa Ulvund til Norsk Tipping når de ringte og fortalte ham nyheten.

Kurt Elmer hadde ikke sett på trekningen fredag kveld, fordi han og en venn drev og fikset tv-en, men ved en kjapp kikk på mobilen sin oppdaget han meldingen fra Norsk Tipping.

- Ja, se her ja. Her står det at jeg har vunnet 100.000 kr, sa han til Norsk Tipping.

- Blir det noe feiring på deg i kveld?

- Nei det blir nok en rolig kveld på meg og samboeren, svarte han. Kveldens hovednabolag var Rygge. Her vant hovedvinneren 1 million kroner, mens fire naboer vant til sammen fem premier på 100.000 kroner. I tillegg vant mange spillere i nærheten premier på 10.000, 1.000 og 50 kroner.

Norsk Tipping trakk ut seks nye nabolag, og følgende steder kunne juble for premier på 100.000, 10.000, 1.000 og 50 kroner:

• Aremark i Østfold

• Meisingset i Møre og Romsdal

• Bardu i Troms

• Orkanger i Sør-Trøndelag

• Dokka i Oppland

Her kan du få informasjon om Nabolaget.