Siden 2004 har Watten servert sin populære ballmiddag til sunndalingene, først på Dronninga i Amfi Sunndal, og de siste fem årene på Cafe Nuten i det gamle Domusbygget. Nå ønsker hun å selge kafeen. Årsaka er at hun ønsker å flytte heim igjen til Kristiansund, der hun har både hus og familie.

- Jeg har tenkt på det en stund. Jeg har vært i kontakt med flere drivere jeg har vurdert som aktuelle, men nå går jeg ut og annonserer kafeen for salg, sier hun.

Annonsen sto på trykk i Driva fredag.

Watten drev Dronninga i butikksenteret fra 2004, og åpnet i tillegg Café Nuten i 2010, i nyrenoverte og fine lokaler. I to år drev hun begge kafeene.

- Klart det er litt trist og vemodig å slutte. Jeg kommer til å savne folk, jeg har mange faste kunder som jeg setter stor pris på, sier Watten.

Hun omtaler kafeen som attraktiv og veldrevet. Omsetningen var i fjor på rundt 2,5 millioner kroner. Hun sier det er rom for å øke omsetningen, for eksempel dersom en ny driver ønsker å utvide åpningstidene eller gjøre andre grep.

Watten vil drive kafeen inntil ny eier og driver er på plass, sier hun.

Domusbygget på Sunndalsøra eies av Utbyggern AS, som igjen eies av LL Kjøpesenter AS (50 prosent) og Coop Orkla Møre SA (50 prosent). Kafeen har langsiktig leieavtale med eieren. Vegg i vegg med Café Nuten ligger Kiwi og Europris, som åpnet dørene for snart to år siden.