Surnadal tok tak i kampen fra start da laget møtte Skaun 2 i Surnadal idrettshall lørdag. Hjemmelaget beholdt ledelsen helt fra Hildegunn Henden Dalsegg satte inn 1-0-målet - og gjennom hele resten av kampen.

De blåkledde ledet komfortabelt 10-4 til pause, og i andre omgang ble det enda mer sving over sakene. Sluttresultatet ble hele 32-12.

- Kjempebra resultat. Egentlig fornøyd med hele kampen, bortsett fra at vi var litt dårlige i angrep i første omgang. Men forsvaret fungerte veldig bra, og når vi økte tempoet i andre omgang så løsnet det i angrepsspillet også, sier trener Ole Magnar Ulvund.

Han hadde forventet bedre motstand, men tror en kombinasjon av at bortelaget stilte med lite folk - og at de allerede hadde spilt en kamp mot Tingvoll tidligere samme dag, er noe av forklaringen til den enkle seieren. Skaun 2 tapte for øvrig mot Tingvoll også.

- En enkel seier, en av de enkleste denne sesongen, fastslår treneren.

Toppscorer i kampen ble Kine Bjørseth med sine åtte mål.

Surnadal ligger på 2. plass på tabellen, med 22 poeng, to poeng bak Kristiansund - men med en kamp mer spilt. Kun to kamper gjenstår.

Surnadal: Silje Fjelnset, Gry Norshusstuen (1), Jorunn Engdal Storholt (5), Berit Berset, Therese Røen, Ingrid Kvendset Fiske (4),  Siv Helen Mikkelsen (4), Hildegunn Henden Dalsegg (4), Berit Aakvik (6), Arnhild Bergheim og Kine Bjørseth (8).