Sjøl om et par sceneinnslag ble trukket så sent som fredag kveld, hadde lørdagens UKM i Surnadal kulturhus likevel godt og vel 40 innslag totalt.

Og som ventet serverte ungdommene fra Halsa, Surnadal og Rindal et kjempearrangement også i år, med alt fra kunst og håndtverk, til film, dans, sang og musikk i ulike sjangere. Alt fra klassisk og rolig sang - til pop, rock og rap.

Noen forholdsvis ferske talenter, og noen som allerede kan kalles erfarne artister, som musikerne i bandene Døgnflue og The Real Passion. Erfaren eller ei; alle leverte et solid stykke arbeid, både de på scena og de utenfor. Da er heller ikke utstillinga i Finstua glemt, her var det mye fint!

Mange deltok dessuten som arrangører og scenearbeidere,  for å nevne noe, og den som ledet sceneshowet denne kvelden var Kristine Holte, som deltok som konferansier. Noe hun klarte på en utmerket måte, helt fra hun innledet første innslag, som var film - via kveldens eneste dansenummer - og til de elleve musikkinnslagene.

Man kan ikke annet enn å bli kjempeimponert over det en ser og hører, ikke minst med tanke på at dette er en mønstring for unge mellom 10 og 20 år. Flott og talentfull ungdom som lager en god opplevelse for alle som har øyne og ører!

Feiende flott levert, alt både i utstillinga, oppå, bak, foran og rundt scena og arrangementet som helhet!

SE OGSÅ VIDEO

Juryen, som besto av tre fagpersoner fra hver av kommunene, samt en representant fra hvert ungdomsråd, hadde en tøff oppgave med å velge ut de aktørene som skal videre til fylkesmønstringen som arrangeres i Aure i april.

Følgende aktører er videre:

Konferansier:

Kristine Holte, Surnadal.

Film:

Sideprojects creative, med elever ved Nordmøre Folkehøgskole.

Utstilling:

Caroline Snipen Eriksen, Surnadal.

Elin Brevik, Halsa.

June Bøe Gjengstø, Surnadal.

Mali Evjen, Rindal.

Natalie Betten Kleve, Halsa.

Scene:

Døgnflue, Surnadal.

Gunn Astrid Hove og Pål Sæther, Surnadal.

Elise Megård, Ingeborg Tunheim, Natalie Sæther og Åsmund Godal Tunheim, Halsa.

Liam Tangmo, Halsa.

Night Angels, Surnadal.

Rattle Snake, Halsa.

Sanna Steinshamn, Rindal.

The Real Passion, Halsa.

Mer om UKM i Driva onsdag.