Ingen ting skal være uprøvd. Det er motoet til trekløvret Gøran Bolme, Brit G. Moen og Tove M. Schei. De jobber stadig med prosjekter de mener blir gøitt for innbyggerne på Indre Nordmøre å delta på. Nå blir det afterski i regi av dem og i nært samarbeid med Surnadal alpinsenter. Festen holdes i området ved gapahuken i foten av bakken.

- Leker, sang og god mat står på menyen etter at heisen slutter å gå, sier Schei.

To fredager i begynnelsen av mars er satt av til ski, leik og moro i Sæterlia. Gøran Bolme er sjef for sang og underholdning, Britt G. Moen styrer med maten og Tove M. Schei selger inn ideen.

- Det blir servert lokal god mat. Et eget afterskibrød blir produsert til anledningen. Her blir det ikke pøklser med brød, sier Britt G. Moen som til daglig jobber med prosjektet Den gode maten.

Truger kommer til å stå sentralt. Trugestafett blir en del av underholdningen. Gøran Bolme har stor tro på truga som frmakomstmiddel. Han har nettopp fått 70 påmeldte til trugetur i Trollheimen.

- Et familearrangement i Rindal med trugetur og bålkos, sier Bolme.

For å delta på afterski er det 18 årsgrense. Afterskiarrangementet henvender seg til bedrifter og vennegjenger. For å kunne kjøre i gang ønsker trekløvret minst 30 påmeldte.

- Sæterlia er et praktfult skianlegg som trenger afterskiarrangement. Andre skisteder får det til, hvorfor skal det ikke lykkes her, sier Schei.

I utgangspunktet arrangeres to kvelder, men er responsen bra blir det arrangert flere.

- Kunne vært gøy om vi fikk til afterski med bedriftsstafett på truger, sier Schei.