Elevene som i kveld står på scenen i Sunndal kulturhus har lagt bak seg en intens periode med øvinger. Som de andre avgangselevene før dem kommer de  til å se tilbake på denne tida som noe helt spesielt - ei tid de kommer til å minnes, lenge.

Det er i år 40 år siden den første avgangsrevyen ved den videregående skolen ble presentert. En tradisjon som det for øvrig jobbes med å samle mellom to permer. Edel Hoem har lovet bokutgivelse til høsten.

Revysjefene Nora Rusti og Arne Ørbog Hafsås har tidligere sagt til Driva at det blir mest lokalt innhold i revyen. Men ikke for internt.

– Vi vil også unngå å slå nedover, samtidig som vi lover at det kommer til å vanke en god porsjon juling til lokale helter. Autoritære vies heller ingen nåde – sånn er det med den saken!, sa de to til Driva da de presenterte revyen i fjor høst.

«Brua - en overkommelig revy» er navnet på jubileumsrevyen.

Revyplakaten pleier å røpe litt av innholdet – og på den skimtes både lokale «kjendiser» som ordfører Ståle Refstie, lærere, politifolk og folk fra fotballmiljøet blant ansiktene på årets plakat. Nasjonale som kong Harald, Petter Northug, Erna Solberg, Per Sandberg og Fredrik Skavlan er også med, og internasjonale storheter som Justin Bieber og Donald Trump ser også ut til å få gjennomgå i år.

Premieren fredag var så godt som utsolgt torsdag, men det var fortsatt mulig å sikre seg billetter til forestillingen lørdag kveld.

Trude Folde er instruktør for årets revy. Revybandet ledes av Jo Inge Nes.