Hverdagsklær, festdrakter og vår- og sommerfarger. Det er mye fint å finne på den nye Name It-butikken i Amfi Sunndal.

Butikken åpnet dørene torsdag formiddag, og det tok ikke lang tid før de første kundene var på plass.

– Kjempebra at det kommer en slik butikk hit, sier Kristin Leangen Bolme, som sjøl har to barn på ni og to år å handle til. Hennie Storholt nikker, og forteller at hun har tre barn på to, fire og ni år.

– Kjekt med større utvalg, sier hun.

Noe nytt

Det ble hektisk i innspurten før dørene kunne åpnes.

– Jeg har vært her siden fem i dag morges, sier Tone Øyen. Fra før av eier og driver hun lekebutikken Yes! Vi leker i nabolokalet. Veggen mellom de to lokalene er nå åpnet opp, og disken flyttet, slik at den blir felles for begge de to lokalene.

Det var Name It-kjeden som ønsket å etablere seg på Sunndalsøra. Etter hvert ble kontakt mellom Øyen og kjeden formidlet, og valget ble tatt.

– Vi har lenge hatt lyst til å tilby kundene noe nytt, og nå fikk vi muligheten til det. Vi håper at kundene våre setter pris på butikken, sier hun.

Inspirert av barn

Name It har eksistert i 25 år, og merket vil være godt kjent for de aller fleste småbarnsforeldre. Kjeden omtaler seg sjøl som inspirert av barn – med klær som tåler lek og aktivitet. I butikken kan kundene finne klær for både babyer og barn i alderen opp til tolv år.

– Det er god kvalitet på klærne og veldig mye fint – også til guttene. Name It skiller seg ut med et litt annet utvalg enn det de andre butikkene som selger barneklær her på stedet, har. Flere kunder har sagt at de er glade for at utvalget nå blir større, sier Malin Øyen, som har hovedansvaret for butikken.

Utover dagen torsdag strømmet kundene til, og sørget for en lovende start for den nye butikken.