Besøksprotokollen for «Blånebu» for 2015 ble hentet ned ifør helga. Den viste et svært godt besøk for å være et sted langt fra vei og så høyt til fjells. 987 personer har skrevet seg inn i 2015. Det var folk fra alle verdenshjørner, både fra «Den gamle verden» , men også fra Sør- og Nord-Amerika. Det er Bjørn Myrset som skriver dette i en pressemelding.

- En ytterligere nyhet er at vi fikk skiftet alle vindusglassene til doble isolerglass i stedet for de enkle som var satt inn ved oppføringen 2009. Så nå slipper man å få dugg på vinduene om man puster tungt og er svett etter oppstigningen. Det blir dermed bedre sikt slik at den fabelaktige utsikten kommer mer til sin rett innefra. Det blir også lunere og lettere å få opp varmen for den som vil være der på overnatting og fyre i vedovnen der inne.

- Samtidig med at nye glass er kommet inn, er det også satt inn et åpningsvindu som nødutgang/rømningsvei. Dette viste seg å være et behov da jeg sammen med Ann Mari, sønn Ola, datter Heidi og svigersønn Ivar feiret nyttår der. Vi hadde så vidt fått pinnekjøttet på tallerkenen kl 21 på nyttårskvelden da døra gikk i vranglås slik at vi måtte tilbringe tiden inne helt til kl 13 på første nyttårsdag da Norsk Folkehjelp kom og fikk åpnet døren ved hjelp av baufil fra utsiden. For øvrig en fabelaktig plass å skue fyrverkeriet fra, skriver Myrset.

Ellers er det muligheter for å koke kaffe på gassbluss om man har med seg gassflaske. Beskrivelse av gassflasketype finnes på Facebook-siden til Blånebu.