Det var mandag kveld Sunndal møtte KBK 2 på Kristiansund stadion. Et andrelag forsterket med flere A-lagsspillere - noe KBK forklarte med at spillerne trengte treningen, samtidig som at mange av juniorspillerne trengte hvile.

Men Sunndal greide å henge godt med, konstaterer trener Torgeir Ruud Ramsli.

– I første omgang lå vi mye bakover og forsvarte oss, lot dem ha ballen mye, men de skapte ikke store sjanser.

Til pause sto det fortsatt 0–0 på Kristiansund stadion.

Bare ett minutt ut i andre omgang pådrar Sunndal seg en straffe. Dommeren mener det er en felling innenfor 16-meteren, noe sunndalsspillerne forstår lite av.

– En billig straffe, sier Ruud Ramsli.

KBK 2 tar ledelsen – men Sunndal gir seg ikke så lett. Bare ett minutt etter kommer utligningen. Etter et fint angrep, ifølge treneren. Det er Vegard Ledal som skårer for Sunndal.

– Det er veldig bra at vi ikke gir opp i den situasjonen. Vi har sagt at vi skal holde gnisten og humøret oppe hvis vi ligger under, og det greier vi. Vi henger godt med, lenge.

Men mot slutten av omgangen blir sunndalsspillerne slitne, og slipper motstanderen mer til. I det 72. minutt får KBK 2 inn en fin skåring, før sluttresultatet 3–1 blir satt fem minutt før slutt – og det er klart at Sunndal går på sitt første tap for sesongen.

– Vi skulle gjerne hatt med oss poeng, og med litt mer flaks kunne vi nok ha fått med oss ett. Men vi er godt fornøyd likevel, jeg mener vi framstår som et godt lag som jobber bra sammen, sier treneren. Han trekker spesielt fram at laget er disiplinert og gjennomfører den planen som legges for kampen. Han legger til at Sunndal for så vidt hadde «råd til» å tape denne kampen, etter to seire så lagt i sesongen. KBK 2 hadde før kampen sikret seg tre poeng, etter en seier og ett tap så langt.

Torsdag venter Vestnes Varfjell, laget Sunndal også møtte i serieåpningen – og vant komfortabelt 3–1 over. Kampen skulle egentlig spilles som første kamp etter ferien, men ble flyttet slik at ferien kunne forlenges.

– Vi skal være på vakt, her blir utfordringen å holde nivået oppe også i møtet mot et antatt dårligere lag, avslutter treneren. Kampen spilles på Sande stadion torsdag.