– Årsbeste, konstaterer Surnadal-trener Arild Nerland.

Dahle hadde nok med å henge med da Surnadal vartet opp med forrykende angrepsspill på Syltøran. Allerede etter tre minutter måtte Dahles keeper plukke ballen ut av nettet, etter at Mari Smevoll hadde åpnet scoringskontoen for dagen.

Hjemmelaget skapte flere store sjanser, men måtte vente til fem minutter ut i andre omgang på scoring nummer to. Ragnhild Smevoll vartet opp med et flott skudd i krysset fra 20 meter. Hun gjorde også sitt andre mål for dagen etter timen, etter et flott forarbeid av Thea Holten.

Mari Smevoll økte på til 4-0 kort tid etter 3-0-scoringen, da hun snappet ballen inne i feltet og plasserte ballen i mål.

– Vi får til det spillet som vi har trent på og det er virkelig bra. Vi opptrer som et lag og det er virkelig bra både defensivt og offensivt, sier Nerland.

Surnadal/Søya/Todalen tar dermed sin tredje strake seier i 3. divisjon, etter at det ble tap i den første seriekampen mot nåværende serielder Molde 2. Nå er det kun tre poeng opp til sistnevnte. Målet for sesongen er opprykk.

– Vi har uttalt et mål, og det er opprykk. Jentene fortjener å ha det målet, avslutter han.