Siri Melkild var glad over å være betrodd til å kjøre farens 29-modell A-Ford under lørdagens vårtreff. Med seg i bilen hadde hun Peter Wergeni.

Rett bak fulgte sønnen Per Håkon Melkild sammen med Erle Elgsaas i Petter Sverres 58-modell Volvo PV. Selv nøyde eieren denne gangen seg med å bivåne de mange deltakerne sammen med kona Gerd og gode venner etter hvert som bilkortesjen ankom rasteplassen på Holsskeidet.

Årets vårtreff kunne for øvrig notere seg for ny deltakerrekord, noe som leder i Indre Nordmøre Veteranvognforening, Rune Stangvik var veldig tilfreds med. Deltakerantallet passerte i år for første gang 60 stykker, og flere av disse kom fra et stort geografisk område.

Grunnet det pågående vegarbeidet ved Fale bru kjørte ikke deltakerne lenger enn opp til Grøa denne gangen. Til gjengjeld var det lagt opp til en ny post ved Litj-Harryn. Derfra bar det over den nye Driva-brua, videre oppover Litldalen til Dalaråa. Og avslutningen var som vanlig lagt til Trædalsbakken, hvor det var oppstilling av biler, kåring av premievinnere og sosialt samvær.

Driva kommer med mer i onsdagens papirututgave.