Våren er kommet, og sirkusdirektør Arild Arnardo og hans medarbeidere og artister i Cirkus Arnardo er atter på vegen, nå i nytt telt og med ny forestilling.

Arnardo besøker for tida Nordmøre, og i kveld, mandag, er siruset i Surnadal der de skal ha forestilling på Industrikaia.

Sirkuset har med seg en rekke høgt dekorerte artister, og i en pressemelding skriver de blant annet at de i år presenterer en norsk artist, linedanser Chris Pettersen, som opptrådte i en forestilling i manesjen allerede som 9-åring. Det imponerte sirkusdirektøren så mye at han i år har engasjert den nå 30 år gamle artisten fra Langhus utenfor Oslo.

– Vi er alltid stolte av artistene vi har med på en turné, men jeg må jo få si at det er ekstra stas å ha med artister som har oppnådd å bli så lagt merke til internasjonalt at de er dekorert med høye utmerkelser, sier sirkusdirektøren. Sjøl er han dekorert blant annet med Kongens fortjenstmedalje.

Cirkus Arnardo kan ellers by på illusjoner, sjonglering, komikk, varme, dyr og alt annet som hører med i et sirkus av dette kaliberet.

«Det å gjøre andre glad, er den beste gleden en kan ha», er direktørens motto.

Se video med en smakebit fra forestillingen her.