Men kampen ble ikke spesielt velspilt. Når to lag som befinner seg i hver sin ende av tabellen møtes, kan det være naturlig å vente seg tilløp til envegskjøring.

I åpningsminuttene kunne det se ut som om om det te også skulle kunne komme til å skje, men etter hvert jevnet spillet seg mer ut.

Kjapt ute

Allerede i åpningsminuttet skjøt Erik Ruud Ramsli i tverrliggeren, og etter fem minutter var det klart for 1-0 til hjemmelaget ved Vegard Ledal. Samme mann la på til 2-0 to minutter senere. Men derfra og utover jevnet kampen seg ut. Gjestene lyktes mer og mer å forhindre Sunndal å komme til avslutninger.

Samtidig noterte vi også tre gode skuddforsøk fra gjestene i denne omgangen, men samtlige ble blokkert av sunndalsforsvaret. Andre del av omgangen må betegnes som tam og sjansefattig.

Det skulle gå 13 minutter av andre omgang før neste scoring. Erik Rud Ramsli skjøt knallhardt i tverrliggeren, og Bendik Haarberg satte returen i mål. Kampens fjerde og siste scoring kom etter 66 minutters spill på straffespark, etter at Erik Ruud Ramsli var blitt hindret innenfor 16-meterstreken.