De kjempet for seier helt til siste slutt, surnadalsjentene. Ga seg ikke, kriget hele vegen. Men kampen endte til slutt med 1-3-tap (1-2 til pause), og det var jentene i Trond som fikk gullmedaljene rundt halsen. Klart det er surt når gullet glipper. Men det skal nevnes at sølvmedalje er det beste resultatet noe lokalt lag oppnådde i cupen i år.

Surnadals lag i J13/14 (9er) startet turneringa lørdag ettermiddag med å spille uavgjort 1-1 mot Sunndal. Deretter ble det to svært så solide seire, over Skaun (6-2) og Molde 13 (8-0).

Søndag morgen sikret laget seg finaleplass med nok en seier, 1-0 over Malmefjorden.

Og sjøl om gullet altså glapp, lurte det seg etter hvert fram noen smil hos jentene etter at sølvmedaljene og pokalen var utdelt.

- Det har vært bra lagarbeid, bra samarbeid, oppsummerer laget.

- Det føles ganske bra, smiler kapteinen, med pokalen i hånda.

Søya/Todalen/Kvass/Ulvungen i J13/14 (7er) møtte Træff 1 til bronsefinale på kunstgraset på Sande søndag ettermiddag.

Kampen endte med tap 1-2. Dermed ble det ingen medalje på samarbeidslaget. Det var S/T/K/U som fikk første nettkjenning i varmen på Sande. Men Træff kom sterkere tilbake, og samarbeidslaget måtte etter hvert se seg slått. Også her var innsatsen upåklagelig hele vegen.

S/T/K/U startet turneringa med å spille uavgjort 1-1 mot Sunndal 1 lørdag morgen, så ble det et tap (0-2) mot Gossen og deretter seier 1-0 over Træff 2. Laget møtte Tiller lørdag kveld i A-sluttspillet, en kamp som endte med tap 0-5.