Motstander var arrangørlaget Sunndal Fotball. Det ble en relativt jevn, men sjansefattig kamp, og avgjørelsen falt etter åtte minutters spill, da gjestene korrekt ble tildelt straffespark. Dette satte Lone Brøske kontant i mål. Flere scoringer ble det ikke, og dermed var det de hvitkledde som kunne slippe jubelen løs.

Dette var altså dagens første kamp på Sande stadion. Utover dagen har det blitt spilt flere bronsefinaler og finaler.

Sunndal 1 i G15/16 møtte Molde 1 til bronsefinale på Sande stadion søndag formiddag. Molde viste seg å være hakket sterkere, hadde adskillig flere sjanser enn motstanderen - og vant etter hvert 6-0 (2-0 til pause).

Sunndal J13/14 (9'er) møtte Langfjorden til bronsefinale på Sande 2. To jevnsterke lag målte krefter - og det var mange sjanser til begge lag, men det ble til slutt Langfjorden som fikk medaljene rundt halsen etter å ha vunnet 3-2 (2-1 til pause).

Dermed er det nå klart at det ikke blir noen medaljer til arrangørklubben i Hydro Cup i år.

Det er flere lag fra Driva-distriktet som fortsatt er med i kampen om medaljer:

Surnadal J13/14 (9'er) har kjempet seg helt til finalen - og møter Trond på Sande 2 klokka 13.15.

Søya/Todalen i J13/14 (7'er) møter Træff 1 til bronsefinale klokka 12.45 på KGB2.