Det var på Ullevaal Stadion det store skjedde onsdag kveld. En energisk Springsteen hadde som vanlig med seg The E Street Band med veteranene som har vært med han i åresvis, ikke minst med norgesvennen Little Steven. Og med nevøen til avdøde Clarence "Big Man" Clemons, Jace Clemons på saksofon.

Måler seg med Ladyen

Ståle Refstie hadde med seg kona Trine Ytrestøyl. Han forteller at hun er blodfan og at venninegjengen hennes har reist verden rundt på konserter. Chigago, Dublin og Gøteborg kan nevnes.- Da er det klart at jeg blir en inngift fan. Dette kan helt klart måle seg med Ladyen på Sunndalsøra, og når jeg får høre "Born to run", da er jeg fornøyd, sier ordføreren. Han er kjempeimponert over hvordan Bruce og bandet greide å få med seg publikum på. Kona ler i bakgrunnen, hun mener vel at dette er hakket enda bedre enn Ladyen.- Måten de greide å få hele stadion i ekstase er helt magisk, forteller Refstie.

Utrolig sceneopptreden

Ordfører Ola Heggem i Rindal var der også sammen med kona Lillian Heggem. Og i følge sosiale medier er han ikke den eneste rindalingen som har vært der, eller nordmøring for den saks skyld. Han koste seg og satte ekstra pris på at kona var med han på konserten i en ellers utfordrende tid med sykdom for kona Lillian. Det var sønnene som hadde gitt dem konserten i gave. - Det er utrolig hvordan de holdt det gående uten pause i tre og en halv time, og de hadde nesten ingen pause mellom melodiene heller.  Jeg ble virkelig facisnert av sceneopptreden. Jeg hadde med meg kikkert og fikk med meg alt, sier Heggem.- Det eneste skåret i gleden av SAS, rett før vi skulle dra nedover med fly fikk vi beskjed om at flyet var overbooket og at de ikke kunne tilby noe annet enn tog, men St.Olav greide å legge det til rette slik at Lillian kunne være med.Konserten er den første av tre som Bruce Springsteed skal ha i Norge på sin turné "The River Tour". Billettene til Ullevaal ble revet ut på 25.minutter.  The Boss kommer tilbake til Norge 26.juli. Da holder han konsert i Granåsen Arena i Trondheim. Deretter returnerer han til Oslo for å holde konsert i Frognerparken 28.juli.