Over 200 ungdommer fra hele Norge kom på årsmøtet som i år fant sted i Surnadal, for å debattere, stemme og bestemme over hvordan det kommende bygdeungdomslagsåret skal bli. Selve banketten fant sted i Halsahallen i Halsa Kommune, og den røde løperen lå klar da gjestene ankom lokalet.

I år er det 70 års jubileum for Norges Bygdeungdomslag, banketten og feiringen ble derfor litt ekstra spesiell. Sola skinte fra blå himmel og stemningen var god. Ordfører i Halsa, Ola Rognskog var også til stede for å overrekke en sjekk som gave til Norges Bygdeungdomslag.

Lisas Kvantemekanikk stod for musikken, og mange fikk svinget seg på dansegulvet til god musikk. Lageret stod for maten, og på menyen stod det røkt laks til forrett, oksehalegryte til hovedrett og deilig sjokolademousse til dessert.

Maten stod opp til forventningene og mange fornøyde gjester gikk gode og mette fra middagsbordet og var klare for fest, feiring og dans etterpå. Forventningene og engasjementet var høyt og da gjestene kom, og det ble en uforglemmelig kveld med feiring av 70 årsdag for Norges Bygdeungdomslag.