Statens vegvesen melder at arbeidet med Bjørbekkjebrua på Rv. 70 i Sunndal skal avsluttes. Vegen blir derfor stengt for all ferdsel tirsdag 2. august og onsdag 3. august i tidsrommet fra kl. 1800 til kl. 0600 neste dag.

Årsaken til at vegen blir stengt er at de midlertidige kjørebruene som har vært i bruk under utbedringene av brua skal fjernes.

Det er ikke lokal omkjøring. Trafikk som skal nordover anbefales å kjøre E39 og ferjesambandet Halsa-Kanestrøm. Trafikken sørover anbefales å kjøre E39 gjennom Møre og Romsdal, og trafikken mot Østlandet anbefales å kjøre E136 gjennom Romsdalen.

Det er også mulig å kjøre fv. 670 ferjesambandet Kvanne-Rykkjem og fv. 65 gjennom Rindal. Ferja har kapasitet på 35 personbilenheter og går ikke om natta.

Gående, syklende vil ikke kunne passere brua mens arbeidet pågår. Nettbuss innstiller sine avganger i stengeperioden. Informasjon for kollektivreisende blir lagt ut på www.frammr.no

Mangelen på gode lokale omkjøringsløsninger gjør at informasjonen starter langt utenfor Sunndalen.

Det blir gitt informasjon med skilt der trafikantene kan velge en annen rute. Det er skiltet på Klett, Oppdal, ved Øydegardskrysset ved Krifast, Tovenkrysset, Furu og Dombås.