Flere av de lokale skytterne fra Nordmøre har vist lovende resultater under norgescupen som arrangeres i forkant av Landsskytterstevnet i Målselv. Fortsatt er det skyttere igjen som skyter i løpet av lørdagen, så resultatene er ikke endelige.

I norgescupen for seniorer har både Leif Gravem og Terje Nisja fra Sunndal oppnådd gode resultater på minst ett av stevnene. På Storfjord ligger Terje på 19. plass med 345 poeng, mens Leif Gravem foreløpig holder 15. plassen i stevnet som Falken arrangerer.

Søstre med andreplasser

De beste plasseringene er det Karen og Jorun Snekvik fra Surnadal som holder fredag kveld. Søstrene har hver sin andreplass å slå i bordet med. Begge resultatene kommer fra stevnet i Målselv. Karen skjøt 350 poeng i klasse eldre rekrutt, mens Jorun måtte nøye seg med 348 poeng i juniorklassen samme sted.

De to søstrene deltok også på Falken sitt stevne, der Karen skjøt 349 poeng og ligger på 13. plass, mens Jorun også her skjøt 348 poeng som holder til en foreløpig 10. plass.

I stevnet i Storfjord, skjøt Vegard Fjærli fra Bæverdalen 347 poeng som holder til en foreløpig 8. plass i klasse rekrutt.