Sunndal møtte Tynset hjemme på Sande Stadion, og det ble en jevn affære. Mari Berset Lien sendte Sunndal i føringen noen minutter før ferdigspilt første omgang, så Sunndal kunne gå i garderoben til pause med en ettmålsledelse.

Like etter hvilen utlignet Tynset til 1 - 1. Kampen bikket begge veier med sjanser til begge lag, men på overtid sørget Ida Sæter for at hjemmelaget tok med seg alle tre poengene. Da hun satte ballen i mål, brøt hjemmelaget ut i elleville jubelscener. Sunndal vant dermed kampen 2 - 1.

Sunndal tar med seieren innpå Tynset som for øyeblikket ligger på andreplass i divisjonen, to poeng bak Kil/Hemne som leder tabellen i 2. divisjon. Sunndal er nå på fjerdeplass med 23 poeng, tre poeng opp til Tynset. Mellom dem på tredjeplass finner vi Byåsen KF 2 med 25 poeng.

Sunndal-trener Bjarne Volden er godt fornøyd med tre poeng.

- Hvis vi ser kampen under ett, så kunne det bikket begge veier. Vi har mange farlige sjanser i første omgang, mens Tynset har flere sjanser i andreomgangen. Sistepasningene våre svikter litt i andre omgang, men vi forsvarer oss godt. Og heldigvis setter vi inn vinnermålet på overtid, takket være godt kollektivt arbeid så vel som enkeltprestasjoner. Jeg vil trekke fram Mari Gjul og Mari Berset Lien, og selvfølgelig Ida Sæter som var fremtredende i situasjonen der vi scoret vinnermålet. En veldig god prestasjon av laget.

Sunndal klatrer dermed oppover på tabellen, men tabellen tenker ikke Bjarne Volden og resten av laget noe særlig på.

- Jeg tror vi er på en trygg plassering på tabellen, men jeg er egentlig ikke opptatt av tabellen. Jeg bryr meg mye mer om at laget går ut på banen og presterer bra i hver eneste kamp.