Sunndal møtte Eide/Omegn borte på Eide Kunstgressbane fredag.

Sunndal gjør en god figur i første omgang, selv om vertene tok ledelsen først. Sunndal snudde kampen raskt, Ståle Rønningen utliknet for Sunndal før Erling Farstad Fredriksen sendte gjestene i føringen.

Sunndal ledet 2 - 1 da lagene gikk i garderoben til pause. Etter hvilen fortsatte Sunndal å ha kontroll på matchen. Det ble ingen flere mål i andre omgang, og Sunndal vant dermed toppoppgjøret 2 - 1.

Dette var en veldig viktig kamp å vinne for sunndalingene, nå ligger laget på tredjeplass med 34 poeng, to poeng bak både Averøykameratene på førsteplass og nettopp Eide/Omegn på andreplass som har lik poengsum.

Sunndal-trener Torgeir Ruud Ramsli er veldig godt fornøyd med de tre nye poengene.

- Vi gjør en veldig god første omgang, de tar ledelsen men vi snur det ganske fort. Spillemessig var vi kjempegode, vi kombinerer god innsats med det å være rolig med ballen i beina. Det var det som slo feil i forrige kamp mot Kristiansund 2 - innsatsen var god, men vi var ikke like rolige med ball som vi var i dag.

Torgeir Ruud Ramsli mener det var en svært viktig å kamp å vinne.

- Det var avgjørende å ta tre poeng i dag for ikke å havne for langt bak teten. Med tap i denne kampen ville det vært 8 poeng mellom oss og Eide, men med seier er det nå kun to poeng som skiller oss. Det gir oss mer å spille for utover høstsesongen, og vi merket at det var en ny giv og optimisme i garderoben etter kampen. Selv om vi ikke kan rykke opp, så er det mye prestisje mellom lagene i divisjonen å spille for, og nå er vi med i kampen igjen for fullt.