Grytnes Entreprenør i Sunndal har inngått avtale med Wvt Betongprodukter i Rindal om kjøp av 49% av aksjene i Wvt Betongprodukter AS.

Det går fram i en pressemelding fra selskapet.

Avtalen medfører at Wvt Betongprodukter sin produksjon av spalteplank i betong til landbruket flyttes til Grytnes sitt anlegg på Sunndalsøra.

- Med nye eiere med på laget skal Wvt Betongprodukter investere i ny og moderne produksjonslinje.  Dette vil medføre at kapasiteten mer enn dobles i forhold til dagens produksjon, og produksjonen vil bli langt mer effektivisert og automatisert, sier Reinder Ite van Til daglig leder i Wvt Betongprodukter AS.

Wvt Betongprodukter vil i 2016 omsette for ca 7 millioner kroner, og er en av de største leverandørene av spalteplank for landbruket i Midt-Norge.

- Grytnes sine lokaler på Sunndalsøra er godt tilrettelagt for denne type produksjon etter at vi la ned vår betongelementproduksjon i 2015. Sunndal har også en sentral plassering i markedet, sier Tine Grytnes Laskerud, daglig leder i Grytnes Entreprenør AS.

Anlegget skal være klart for full produksjon i løpet av februar 2017.

- Alt ligger til rette for høye ambisjoner; markedet er i vekst, en ny effektiv og automatisert produksjonslinje og et ettertraktet produkt med god kvalitet. Vår ambisjon er på sikt å bli en betydelig leverandør av spalteplank i Norge. Vi har stor tro på dette og gleder oss til å arbeide mot dette målet, sier Tine Grytnes Laskerud og Reinder Ite van Til.