Pressemelding fra Sunndal Næringseiendom AS fredag 28. oktober:

Sunndal Næringspark passerte 1 mrd i omsetning i 2015

Styret i Sunndal Næringseiendom (SNE) markerte i går at utbyggingen av Sunndal Næringspark nå er nær ferdigstilt i samsvar med vedtak og avtaler inngått for snart 10 år siden. Samtidig ble det lagt fram tall som viser at omsetningen i bedriftene i næringsparken passerte 1 mrd i omsetning i 2015. Nesten en dobling siden 2010. 500 personer jobber i de 33 bedriftene i næringsparken.

Eierne i SNE – Hydro, SIVA og Sunndal kommune – konkluderte med at Sunndal Næringspark har vært en vellykket og framtidsrettet satsing så langt, og håper på fortsatt vekst. Parken har i dag 160da byggeklare tomter til industri og handelsformål tilgjengelig.

Sunndal Næringseiendom AS (SNE) eier, utvikler og forvalter ikke-utbygde eiendommer regulert til næringsformål i Sunndal Næringspark. Selskapet eies av Hydro (37%), Sunndal kommune (36%) og SIVA Eiendom Holding AS (26%).

Torbjørn Torske, som til daglig er utviklingsdirektør i Thon-gruppen, er styreleder i SNE. SNE kjøper sine administrative tjenester fra Sunndal Næringsselskap (SUNS). Daglig leder i SUNS Per Helge Malvik er også daglig leder i SNE.